25.03.2014

Новые книги: библиотека №25

Предлагаем вашем вниманию подборку книг на украинском языке, поступивших в филиал №25. Надеемся, что каждый читатель найдет здесь что-то интересное для себя.

Іван Просяник

«Дивосил: Розповіді про чар-зілля»

Про дивовижні цілющі властивості рослин написано дуже багато. Однак невичерпна криниця народних знань,які передавалися із покоління в покоління, про лікувальну силу диких трав, про їх вміле використування ще і ще нуртує глибинними джерелами Лилак Д.Д.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Мудрість прадавніх про право,закон,владу,правосуддя»

Читачеві пропонується латинська юридична фразеологія, що слугуватиме кожному, хто поважає мудрість і схиляється перед її святістю.

Мудрість народу- одвічна,в ній закладено досвід усіх поколінь наших пращурів,через що вона наднаціональна.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Павло Загребельний

«Диво»

Перший історичний роман П.Загребельного 1968 року про Київську Русь доби Ярослава Мудрого,за часів якого сталося об»єднання земель руських та було зведено Софіївський собор у Києві.

Життєві шляхи героїв- зодчого Сивоока та князя Ярослава- перехрестилися на майдані, де підіймався величний та дивовижний храм. Софія Київська з»єднала долі талановитого майстра і

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Валентина Зорік

«Тобі,Україно!»

В.Зорік- поетеса, яка пише тільки для дітей. Викладач дитячої педагогіки та психології за фахом , вона як ніхто розуміє і відчуває дитячу душу, опікується проблемами духовного становлення та виховання юних громадян нашої держави.мудрого правителя. Дві людські драми розгортаються на сторінках роману.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Майн Рід»

Вершник без голови

Це один з найпопулярніших пригодницьких романів широковідомого англійського письменника 19ст., у яких великодушність і благодійство протистоять злу й насильству.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Антонич Богдан-Ігор

«Вибране»

У виданні зібрано все найісторичніше з творчого доробку видатного українського поета Б.-І. Антонича.

Повністю друкуються всі шість його поетичних книжок,а також незакінчений роман «На другому березі», лібрето опери «Довбуш» та кілька зразків есеїстики цього самобутнього поета.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В.І.Сергійчук

Дмитро Вишневецький

Наукова розвідка про легендарного козацького ватажка Дмитра Вишневецького (Байду),засновника Запорозької Січі- стала наріжним каменем відродження української державності.

Видання ілюстрироване, разраховане на широке коло читачів

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Давит Сасунці

Вірменський народний героїчний епос «Давит Сасунці» належить до найвидатніших епічних пам»яток світового фольклору.

Це- художнє відображення багатовікової боротьби вірменів проти чужоземних загарбників — окупантів. У героїчних образах чотирьох поколінь сасунських витязів народ оспівав свої найвищі ідеали свободи, патріотизму, шляхетної жертовності в ім»я добра і справедливості.

 

Популярные книги

Похожие статьи:

Комментарии запрещены.