21.04.2017

Книги про Україну останніх років: бібліотека №1 ім. Багрицького

Бібліотека ім. Едуарда Багрицького отримала нові надходження літератури, найбільш актуальними з яких є книги пов’язані з подіями останніх років в Україні.

«Анексія: острів Крим» Тараса Березовця містить ексклюзивні свідчення, надані спеціально для цієї книги українськими, російськими й міжнародними політиками та військовими, експертами, журналістами, активістами, які стали очевидцями окупації півострова. У книзі аналізуються механізми та технології так званої гібридної війни на території АР Крим.

Ще одна книга, «Аеропорт» Сергія Лойка – заснована на реальних фактах історія про маленький український гарнізон Аеропорту, що днями й ночами відбиває атаки супротивника, який значно переважає його у живій силі й техніці. Але тут, у цьому зруйнованому до підвалин Аеропорту підступні й жорстокі вороги зіштовхуються з чимось неочікуваним і неймовірним – з кіборгами. «Аеропорт» – це не хроніка, не розслідування, не літопис. Це художній вимисел, заснований на реальних фактах. У книзі багато персонажів, багато переплетених драматичних сюжетних ліній. Роман не тільки і не стільки про війну. Він про любов, про зраду, пристрасть, ненависть, лють, ніжність, відвагу, біль і смерть. Іншими словами, про наше сьогоднішнє і учорашнє життя.

Новости, Популярные книги

Похожие статьи:

Комментарии запрещены.