31.01.2015

Книги о Холокосте: библиотека №25

Библиотека №25 представляет своим читателям подборку книг о Холокосте. Напомним, что массовый геноцид , совершенный немецкими фашистами в ходе Второй мировой войны, унес миллионы человеческих жизней.

1.

Гісем О.В. , Мартинюк О.О. «Голокост в Україні (1941-1944)»

Словник-довідник. Видання є спробою узагальнення понятійного апарату теми «Голокост в Україні,1941-1944 рр».

Видання призначене для вчителів, учнів, студентів і широкого кола читачів, які цікавляться темою Голокосту.

2.

Єврейські діти України-жертви Голокосту.

Пропонована книга є каталогом експозиції, присвяченої долі євреїв під час нацистської окупації України ( 1941-1944).

Ця книга стане у пригоді всім, кому не байдужа правда історії,доля єврейських громад України в роки Другої світової війни, проблеми толерантності та національної взаємоповаги в сучасному світі. Передусім для викладачів історії та права, студентів, учнів.

3.

Анатолій Подольський «Уроки минулого: Історія Голокосту в Україні»

Навчальний посібник,присвячений складній сторінки історії України 20століття, історії України 20 століття, історії Другої світової війни на українських землях, а саме долі євреїв України в добу нацистської окупації ( 1941-1944 роки),- історії Голокосту на теренах України,яка була одночасно частиною історії Голокосту – жахливого геноциду, тотального знищення єврейського народу в усіх окупованих нацистами країнах Європи в період Другої світової війни ( 1939-1945 роки).

4.

Поза межами розуміння (богослови та філософи про Голокост)

Цю книгу варто прочитати кожному, хто серйозно ставиться до життя. Багато що ляже на душу і нагадає, і змусить залишитися: та що ж це воно діялось (і діється) з нами «у цьому світі без Бога і без людей?!» — як відчайно і гірко висловився один із авторів цих текстів.

Популярные книги

Похожие статьи:

Комментарии запрещены.